More search options

Results 1 - 10 of 10.

Cover image
Author
 • Dibra, Miaser,
ISBN
 • 9789928141507
 • 9928141509
Published
Tiranë : Qendra e Studimeve Albanologjike : Instituti i Antropologjisë Kulturore dhe i Studimit të Artit, 2016.
1 Holding library
book
 • Printed resource
Cover image
Author
 • Koço, Eno,
ISBN
 • 9781527510401
 • 1527510409
Published
Newcastle upon Tyne, UK : Cambridge Scholars Publishing, 2018.
book
 • E-resource
 • Printed resource
Cover image
Author
 • Vinca, Nuhi, 1932-
ISBN
 • 9789951241298
 • 9951241298
Published
Prishtinë : Instituti Albanologjik, 2021
1 Holding library
book
 • Printed resource
Cover image
Author
 • Shetuni, Spiro J.
ISBN
 • 9780786464494 (softcover : alk. paper)
 • 0786464496 (softcover : alk. paper)
Published
Jefferson, N.C. ; London : McFarland, [2011], ©2011.
book
 • Printed resource
Cover image
Author
 • Ahmedaja, Ardian.
ISBN
 • 3902153016 (pbk.)
Published
Wien : Institut für Volksmusikforschung und Ethnomusikologie, c2003.
1 Holding library
book
 • Printed resource
Cover image
Plaku i këngës : kushtuar Demir Zykos, artist i popullit / [përgatitën, Nuri Çuni ... et al.].
ISBN
 • 999273843X
Published
Tiranë : N. Frashëri, 2002.
1 Holding library
book
 • Printed resource
Cover image
Author
 • Munishi, Rexhep.
Published
Prishtinë : Instituti Albanologjik i Prishtinës, 1979.
1 Holding library
music score
 • Printed resource

Export:

Selection Options