Gjuha e shkrueme ase vërejtje gramatikore / Justin Rrota.

Author
Published
  • Shkodër : Botime Françeskane 2006
Physical description
612 p. : ill., port. ; 24 cm.
ISBN
  • 9789994369690
  • 9994369695
Notes
  • At head of title: Akademia e Shkencave e Shqipërisë. Instituti i Gjuhësisë dhe i Letërsisë.
  • "Bibliografi e shkrimeve të Át Justin Rrotës / përgatitur nga Emil Lafe, Enver Hysa"--p. [589]-594.
Genre
  • Bibliography
  • Biography
  • Illustrated
Language
  • Albanian
Cover image
book
Printed resource
Holding libraries

Summary holdings does not include live availability details. Select a library name for the full Holdings display.

Location of copy Shelfmark Online location Holdings Notes
University of Oxford Libraries: Taylor Institution Library: Basement Slavonic & Greek LC PG9521 RRO 2006

Export: