Shkrime për historinë e Shqipërisë : kujtime politike, si dhe shkrime të tjera e letërkëmbimi / Ali Këlcyra ; të hulumtuara ndër arkiva prej Tanush Frashërit.

Author
Published
  • Tiranë : Onufri 2012
Physical description
655 p., [32] p. of plates : ill. ; 25 cm.
ISBN
  • 9789995687816
Notes
  • Bibliography: p.623-639.
Other names
Language
  • Albanian
Cover image
book
Printed resource
Holding libraries

Summary holdings does not include live availability details. Select a library name for the full Holdings display.

Location of copy Shelfmark Online location Holdings Notes
UCL Library Services: UCL School of Slavonic & East European Studies Library: SSEES Collection A.IX.e.1 KEL

Export: